Publicerad den

Dags för Kulturcafé 18/11 2021 – Inbjudan

Inbjudan till Kulturcafé!

När?   18 november kl 1800 (- ca 2100). Var?    Elvärket,   Förrådsgatan 6, Mariestad 

Anmäl deltagande senast 2021-11-14 till info@kulturalliansen.se eller per telefon till  0703125806 (Anders Johansson)

Äntligen kan vi åter igen ordna ett forum för ömsesidig information och diskussion om kulturfrågor i Mariestad! Äntligen kan vi bjuda in till ett fysiskt Kulturcafé!

Program

18/11 kl 1800 samlar vi ihop oss på Elvärket fritidsgård & ungdomskulturhus, plockar åt oss kvällsfika och presenterar oss kort.

Därefter inleder vi med ett spännande exempel på just ungdomskultur – Siros Vaziri tar oss med på en musikalisk resa, med efterföljande frågestund. Siros är professionell trummis, utbildare och YouTuber – verksam i Mariestad med världen som arbetsfält!

I nästa steg får vi veta hur det går med uppbyggnaden av Mariestads Kulturskola. Kulturskolechefen själv beskriver resan – möjligheter och utmaningar.

Givetvis hör vi oss sedan för om läget ute hos Kulturalliansens medlemmar.

För att i nästa steg informera kort om hur Kulturalliansens styrelse arbetat under tiden vi varit ”pandemiserade”.

Slutligen diskuterar vi tillsammans under rubriken ”Vad är bra och vad saknas gällande kulturutvecklingen i kommunen?” Inte minst med tanke på att 2022 är ett valår.

Efter en kortare summering kikar vi snabbt på tankar för nästa år och sedan kan var och en gå hem igen – förhoppningsvis med en del nya tankar i huvudet.

Välkomna!

Styrelsen för Kulturallians Mariestad